Angelina Jolie Maleficent 2

Veronica Superguide logo
Angelina Jolie Maleficent 2

Tweede trailer onthult het verhaal van Maleficent 2: Mistress of Evil

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In mei hadden we al een eerste teasertrailer voor Maleficent 2: Mistress of Evil, maar vanmiddag heeft Disney de eerste volledige trailer op de wereld losgelaten. Angelina Jolie is terug als de gehoornde heks Maleficent, en hoe!

Angelina Jolie’s Maleficent ontmoet haar gelijke in Michelle Pfeiffer’s Queen Ingrith

Deze volledige trailer geeft ook meer weg over het verhaal van dit vervolg: zo zien we hoe Maleficent’s petekind Aurora (Elle Fanning) wil trouwen met een prins, maar dat deze strenge peettante dat geen goed idee vindt. Als ze vervolgens Queen Ingrith (Michelle Pfeiffer) ontmoet, de moeder van Aurora’s beoogde verloofde, gaat het helemaal mis: deze pittige dame blijkt al net zo vals als Maleficent zelf, dus het is meteen al duidelijk dat die bruiloft geen succes gaat worden.

Van Maleficent naar Marvel-heldin

Het duurt nog even voordat Angelina opnieuw in de bioscopen te zien zal zijn als Maleficent. Vanaf 16 oktober spreidt deze Mistress of Evil haar vleugels weer op het witte doek. En als het een beetje meezit dan is Angelina zelf rond die tijd druk bezig met de opnames van de nieuwe Marvel-film The Eternals, waarin ze naar verluidt de hoofdrol gaat spelen als superheldin Sersi (niet te verwarren met Cersei uit Game of Thrones, ook al klinkt de naam hetzelfde).

Lees verder