ik vertrek xl Marja Renzo Wim Ada italië

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
ik vertrek xl Marja Renzo Wim Ada italië
NPOTVIk Vertrek

Zo loopt het af voor de deelnemers van Ik Vertrek XL 2022

|
|

Laatste update:

In Ik Vertrek XL volgden we Marja, Renzo, Wim en Ada in Italië, en van Francine, Rinse en Jan op Bonaire. Zijn hun dromen uitgekomen? Na zes afleveringen hebben we het antwoord voor je!

Laatste aflevering Ik Vertrek XL

Ondanks dat kijkers even moesten wennen aan het format, werd er uiteindelijk toch flink meegeleefd met de deelnemers aan Ik Vertrek XL. Zes weken lang volgden we de avonturen van Marja, Renzo, Wim en Ada in Italië, en van Francine, Rinse en Jan op Bonaire. Vanavond was de laatste aflevering van het tv-programma te zien. Wat is de stand van zaken na twee en een half jaar klussen?

Francine, Rinse en Jan

We beginnen met het gezin op Bonaire. Op het Caribische eiland wilden Francine, Rinse en Jan – die inmiddels flink in de clinch liggen met Oscar en Vanessa – een aantal vakantieappartementen van de grond af aan opbouwen. Helaas zijn die appartementen aan het einde van de zesde aflevering nog niet af. Het gezin hoopt over een half jaar wel klaar te zijn. Ze hebben hun dromen dus enigszins moeten bijstellen, maar gelukkig hebben ze het nog wel naar hun zin op Bonaire.

Marja, Renzo, Wim en Ada

Ondanks het verlies van Hans, die tijdens de opnames kwam te overlijden, en zorgen over de erfgenamen van de villa, is het de groep in Italië uiteindelijk een stuk beter vergaan. De accommodatie werd vanavond officieel geopend en Casa Tramonto Friulano gedoopt. We zien dat er zelfs al groepsactiviteiten met de gasten georganiseerd worden. Schilderen, wijnproeverijen, wandelingen; alle groepsleden hebben hun draai gevonden in Italië. Hun droom is dus gelukkig al werkelijkheid geworden.

Dit was de laatste aflevering van Ik Vertrek XL.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder