Zó gaat Fuller House verder zonder Aunt Becky. Ongeveer.

Veronica Superguide logo
Zó gaat Fuller House verder zonder Aunt Becky. Ongeveer.

Zó gaat Fuller House verder zonder Aunt Becky. Ongeveer.

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Hoe moet Fuller House verder? ‘Aunt Becky’ zit over een tijdje waarschijnlijk in de bak-y. De schrijvers hebben een idee, maar het is nog niet helemáál duidelijk.

Het Amerikaanse Openbaar Ministerie lijkt vastbesloten om Lori Loughlin (Fuller House) en Felicity Huffman (Desperate Housewives) achter de tralies te krijgen. Loughlin en Huffman zouden hebben geprobeerd om hun kinderen via omkoping op een prestigieuze universiteit in te schrijven.

Naar verluidt is de harde instelling te danken aan de rijkdom van de actrices. Eventuele boetes kunnen ze vrij makkelijk betalen, dus een gevangenisstraf moet ze maar leren zich te gedragen. Op de strafbare feiten die het duo (met een groep andere rijkaards) pleegde staat een gevangenisstraf van maximaal vijf jaar. Als Loughlin en Huffman daadwerkelijk veroordeeld worden, krijgen ze waarschijnlijk minimaal zes maanden tot iets minder dan twee jaar.

Netflix wachtte de uitspraak in elk geval niet af: Lori Loughlin werd stante pede uit Fuller House gegooid. John Stamos, aka uncle Jessie, reageerde eerder al niet zo blij op de annulering! Deze week postte hij een video op Twitter, waarin hij ruzie zoekt op het Netflix-kantoor.

Gelukkig ging het om een 1 april-grap! Helaas lijkt de Netflix-serie Stamos: A Human, Being daarmee ook van de baan.

Iets minder Fuller House

Alle gekheid op een stokje: het al geannuleerde Fuller House heeft met het vertrek van Lori Loughlin natuurlijk wél een probleem. Het ontslag van ‘aunt Becky’ heeft direct invloed op het verloop van de serie.

Volgens showrunner Steve Baldikoski wordt het vijfde seizoen Fuller House op dit moment helemaal herschreven. Het slotseizoen had eigenlijk een ererondje van achttien afleveringen moeten worden, tegen de achtergrond van het huwelijk tussen Stephanie en Jimmy.

Volgens Baldikoski staat vast dat Jesse en Becky in het komende seizoen gescheiden zijn. Saillant is dat niemand nog precies weet wat de oorzaak van de scheiding is; daar proberen de schrijvers op dit moment iets van te maken. Volgens Baldikoski zou het té makkelijk zijn om Becky de schuld te geven, nu ze toch uit de serie vertrokken is.

We zien het waarschijnlijk eind dit jaar, als Fuller House het vijfde, laatste seizoen krijgt.

Lees verder