Danny Roex en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Danny Roex en Martien Meiland

Zijn MAFS-Danny en Martien Meiland aan het daten?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Meid, wat goéééd! Married at First Sight-ster Danny Roex en Martien Meiland hebben het gezellig met elkaar. De twee gingen vandaag op date, alleen is nu nog even de vraag wát voor soort date dat was...

Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven besloot verhaal te halen nadat Martien eerder vandaag onderstaande date-foto deelde. Hij belde met Danny, gaf 'ie zojuist toe in Shownieuws. "Ik vroeg me af: is er dan sprake van een date? Hij zei: 'een date, een date... ik drink wel vaker met mensen een drankje'." En wilde Martien nog reageren? Nee, die nam de Chateau Meiland-uitspraak 'mij niet bellen' heel serieus. "Martien nam, heel gek, zijn telefoon niet op. Die had het natuurlijk druk met Danny."

Appjes van Martien

Danny boekte ook meteen een hotelletje, wist Bart te achterhalen. De MAFS-ster wilde alleen niet zeggen of Martien daar ook nog ergens in voorkomt. Maar hoe zijn Danny en Martien eigenlijk op elkaars pad gekomen? "Hij kreeg tijdens de uitzendingen van Married at First Sight berichtjes van Martien." Wat voor soort berichtjes dat waren? Dat gaf Danny niet prijs.

Fan van MAFS

Nou, we zijn dus eigenlijk nog geen steek verder, al snappen we natuurlijk wel dat men bij Shownieuws half uit de stekker gaat van zo'n foto. "Wordt vervolgd! Maar hoe leuk zou dit zijn?", sloot Bart af. Vooralsnog houden we het er maar gewoon op dat het een vriendschappelijke date was. Grote kans dat dat ook daadwerkelijk zo was: van Martien weten we dat 'ie graag naar MAFS kijkt. Eigenlijk was het dus een soort... fan meet and greet! Nou ja, laat maar gaan. We weten het eigenlijk ook niet! 

Danny en Martien

We willen niet nóg meer wijn op het vuur gooien, maar... voor zover we weten zijn beiden single. Danny's huwelijk met Rein liep nog tijdens MAFS op de klippen en later zijn de twee ook niet bepaald nader tot elkaar gekomen. En Martien? Die is eigenlijk nog nooit met een lover gespot. Dat is bij levenspartner Erica wel anders. Die is nu in een soort relletje beland nu bekend is dat het niets is geworden tussen haar en privédetective Sander van Betten. Erica zegt dat ze nooit een liefdesrelatie hadden, maar Sander claimt van wel. Uhh...

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder