Jeroen Rietbergen en Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeroen Rietbergen en Linda de Mol
BN'ers

Zijn Linda de Mol en Jeroen Rietbergen nu wel of niet samen?

|
|

Laatste update:

Het grootste Hillywood-raadsel van dit moment: zijn Linda de Mol en Jeroen Rietbergen nu wel of niet weer samen? Story en juice-bekendheid Yvonne Coldeweijer claimen van wel. Linda's management komt nu met een reactie.

Volgens buurtbewoners en 'een goede bekende' die weekblad Story sprak, is Jeroen "weer thuis". "Het is bizar, maar waar”, zegt die ‘goede bekende’ in het blad. “Iedereen in het Gooi is verbijsterd. Niemand kan er met zijn pet bij. Eigenlijk hoopt iedereen dat Linda zich alsnog bedenkt. Maar ze zien elkaar geregeld." Daarnaast roept juice-queen Yvonne Coldeweijer al een tijdje - met flinke stelligheid - dat ze zeker weet dat de twee weer een koppeltje vormen. RTL Boulevard ging even polsen bij Linda's management: klopt dit of niet?

Reactie management Linda de Mol

Het zal je niet verrassen: manager Xenia Kasper ontkent dat er sprake is van een liefdeshereniging. "Linda’s management laat ons vandaag weten dat ze absoluut níet samen zijn. Waarvan akte", las co-host Daan Nieber op.

Linda de Mol terug op tv

Het zal ook weer niet zo heel lang duren voordat we weer een keer iets horen van Linda herself. Haar grote tv-comeback - in de vorm van Miljoenenjacht - komt dichterbij en voor die tijd zal ze in haar blad of in een groot tv-interview vast uitgebreid haar verhaal doen na zo'n lange periode van media-afwezigheid. Of Linda echt niets heeft geweten van Jeroens vieze Voice-praktijken, is een vraag die veel mensen zullen hebben. 

Lees verder