Jan in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Jan in Boer zoekt Vrouw

Zijn BzV-Jan en Nienke nog bij elkaar?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Van alle potentiële Boer zoekt Vrouw-koppels dit seizoen, bungelen Jan en Nienke ergens aan de top. Die twee zouden best nog eens bij elkaar kunnen zijn! Ook al moest het gevoel van Nienke tijdens de citytrip nog groeien; relatiespecialist Monica Wardenaar schat hun kansen hoog in.

De relatiedeskundige doet in de nieuwe editie van weekblad Story haar voorspellingen. Het is overduidelijk vóór de citytrip-aflevering geschreven, want boer Geert en zijn Angela, die de tongen flink losmaakten, kwamen er op reis achter dat ze toch géén match zijn, maar... volgens de deskundige is het "een goede match" (mits 'de fysieke aantrekkingskracht er buiten de camera's om wel was'). Maar goed, in ieder geval: Monica geeft Jan en Nienke de beste slagingskans, zo lijkt het. 

Jan en Nienke

Deze Monica bedacht verschillende 'menstypes'. Ze kan aan de hand van uiterlijk zien wie goed met wie samen kan. Het klinkt de nuchtere mens vast héél zweverig in de oren, en misschien is dat ook wel zo. Maar goed: Jan is volgens haar dus een 'Mars-Jupitertype'. "Aan de ene kant is hij fors, zoals het Jupitertype, maar hij heeft ook het compacte en gespierde van Mars." En Nienke? Die is een 'Venus-Mercurius' -  "als Venus is zij iets rustiger" - en dat zijn blijkbaar elkaars ultieme matches. "Zij zijn dus elkaars maximale aantrekking en dat zie je", redeneert Monica. "Aan hem zie je dat hij het liefst constant aan haar zit. Er is dus ook sprake van een fysieke aantrekkingskracht." Oftewel: als je een beetje spiritueel bent, en hierin gelooft, komen Jan en Nienke als beste match uit de bus. "Dit zou goed kunnen gaan."

De rest

Geert Jan en Karine passen qua 'menstypes' niet goed bij elkaar, voorspelt Monica. Daar lijkt ze gelijk in te krijgen. En Annemiek? "Vanaf het begin was duidelijk dat Annemiek de verkeerde mannen had uitgekozen." Zo was Steven een 'Saturnus', Erik een 'Mercurius-Saturnus' en Jelle een 'Jupiter-Maan'. En volgens Monica zoekt Annemiek juist een stoere man, oftewel: een 'Mars'! En Bastiaan en Milou dan? Dat zijn allebei "actieve, bepalende types", wat nog voor "de nodige uitdagingen kan zorgen". Qua fysieke aantrekkingskracht zit het volgens deze expert gelukkig wél goed - iets dat we op de citytrip met eigen ogen konden aanschouwen!

Of Monica en haar spirituele mindset gelijk blijken te hebben, zien we zondag: dan komt de Boer zoekt Vrouw-reünieaflevering op tv! Om 20:25 uur op NPO 1.

Lees verder