Zien: nieuwe teaser La Casa de Papel seizoen 4!

Door Redactie
La Casa de Papel

Nog maar 10 dagen wachten en we kunnen weer genieten van onze favoriete Spaanse criminelen in La Casa de Papel. Netflix maakt ons warm met een nieuwe teaser voor het vierde seizoen! 

10 dagen!

Netflix telt de dagen af in de nieuwe beelden en we zien flarden van de bekende personages. De Professor kijkt ongerust voor zich uit, Tokio zit vastgebonden en de vertrouwde maskers zijn terug! Kortom: het belooft weer een ouderwets spannend seizoen te worden van La Casa de Papel.

Seizoen 4

In het nieuwe seizoen denkt de Professor dat Lisbon geëxecuteerd is, Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven... En natuurlijk staat er weer een overval gepland, maar deze wordt in gevaar gebracht door een vijand onder hen. Eerder verklapte de trailer van seizoen 4 al veel over de nieuwe afleveringen.

La Casa de Papel-docu

De Spaanse serie krijgt een eigen documentaire die tegelijk uitkomt met seizoen 4 De special gaat in op het mega-succes van La Casa de Papel en op het ontstaan van de serie. Hoe kan het dat we plots overal Dali-maskers zagen? En hoe werd het oude Italiaans strijdlied Bella Ciao een wereldhit?

La Casa de Papel is vanaf 3 april te zien op Netflix. Voor nu raden we deze binge-series op Netflix aan om het thuiszitten een beetje draaglijker te maken!