Frank Lammers

Veronica Superguide logo
Frank Lammers

Zien: Frank Lammers aan het stagediven en crowdsurfen op Pinkpop

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Acteur Frank Lammers ging zondag 9 juni op de tweede dag van Pinkpop stagediven en crowdsurfen tijdens het optreden van Rowwen Hèze. Hij verscheen op het podium als speciale gast van de Limburge feestband, en zong hun grootste hit Bestel Mar mee. En dit deed hij ‘in character’ als drugsbaas Ferry Bouman, zijn personage uit de populaire Netflix-serie Undercover.

Rowwen Hèze featuring Ferry Bouman

Na zijn korte optreden dook Lammers het publiek in met een fikse stage dive, die echter niet helemaal goed ging. Zo kwam hij met zijn schenen lelijk op de dranghekken terecht. Hierna ging de Undercover-acteur over de hoofden van de voorste rijen crowdsurfen alsof er niets aan de hand was. Het filmpje van 3FM hierboven ging binnen de kortste keren viral. Een bezoekers heeft daarnaast het hele optreden van Rowwen Hèze featuring Ferry Bouman ook van dichtbij gefilmd, dat kun je hieronder zien.

Al jarenlang vrienden

Hoe kwam een Brabander als Frank Lammers nou ineens op het podium terecht bij de beroemdste Limburgse band ter wereld? De acteur verklaarde na afloop aan diverse dagbladen dat hij al jaren goed bevriend is met de band van zanger Jack Poels: “Ik regisseer al jaren hun theatertours. We zijn vrienden. Je kunt zeggen dat ik fan ben van hen, en zij zijn fan van mij.”

Lees verder