Beau Blijft Binnen

Veronica Superguide logo
Beau Blijft Binnen

Kijkers onder de indruk van ‘zendpiraat’ Beau: ‘een verademing’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Hoewel Beau van Erven Dorens pas in mei terugkeert met zijn 'gewone' talkshow, mocht hij van RTL nu tóch een extraatje maken in tijden van corona: Beau Blijft Binnen. In dit letterlijke huis-tuin-en-keukenprogramma bespreekt Beau op geheel eigen manier de coronacrisis en dat maakte nogal indruk bij kijkers!

Beau Blijft Binnen zorgt ervoor dat RTL 4 nu toch ook in het weekend een soort van talkshow heeft. Op1 zendt nu letterlijk elke dag uit, Eva Jinek kan natuurlijk niet zeven dagen per week presenteren dus... je moet iets. Dit tv-experiment trok gisteren met de eerste uitzending zo'n half miljoen kijkers. 

Huiskamer

En die kijkers zagen eigenlijk niets meer en niets minder dan Beau die in zijn huiskamer een soort mini-tv-studio in elkaar flanste. Hij facetimede met BN'ers, zoals Maxim Hartman en showbizzkoppel Bas Smit en Nicolette van Dam, en had een indringende gesprek met een coronapatiënt die in het ziekenhuis lag.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Zendpiraat

Zoals je hierboven ziet konden héél veel kijkers deze houwtje-touwtje-ervaring met 'zendpiraat' Beau wel waarderen! Beau Blijft Binnen wordt zelfs een verademing genoemd. En daar kunnen we ons iets bij voorstellen. Wanneer nieuwe sterfte- en besmettingscijfers je dagelijks om de oren vliegen, en de ene na de andere viroloog op tv komt, is dit wellicht een welkome afwisseling.

Beau Blijft Binnen is elke zaterdag en zondag te zien op RTL 4. Vanavond begint hij om 22:20 uur!

Lees verder