Zac Efron

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zac Efron

Zac Efron krijgt een eigen realityserie: Killing Zac Efron!

|
|

Laatste update:

De High School Musical-ster Zac Efron krijgt een eigen realityserie! Killing Zac Efron zal niet gaan over zijn dagelijkse leven, maar over het overleven op een gevaarlijk eiland...

Killing Zac Efron

Killing Zac Efron: de naam klinkt al heftig en dat zal de serie ook worden! De acteur zal moeten overleven in een gevaarlijke jungle. Hij mag hier geen gebruik maken van luxeproducten en hij heeft ook geen contact met de buitenwereld. Het enige wat hij meekrijgt is een gids, die hem vertelt hoe hij moet overleven. Klinkt spannend! Efron is niet de enige die naar de jungle gaat, ook de personages van Jumanji zien we binnenkort terug in de wildernis.

We're not all in this together

Zac Efron speelt niet alleen in de realityserie, maar is hij ook nog eens zelf de producer! Op het eiland staat hij er in zijn eentje voor, dat is weer wat anders dan de "We're all in this together"-vibe van High School Musical, waar nu ook een serie van gemaakt is! Eerder dit jaar speelde Efron seriemoordenaar Ted Bundy in de film Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile.

Lees verder