De cast van High School Musical: The Musical: The Series

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van High School Musical: The Musical: The Series

Jeugdsentiment: swingende trailer voor tv-serie High School Musical

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Disney blaast de publiekslieveling High School Musical binnenkort nieuw leven in. En afgaande op de eerste trailer zijn de repetities al in volle gang!

Feestje

Bijna vijftien jaar geleden scoorde Disney een onverwachte hit met High School Musical. Deze waanzinnig populaire televisiefilm kreeg al snel twee vervolgen en verschillende spin-offs. En de rek is er nog niet uit! Dit weekend onthulde Disney de trailer voor High School Musical: The Musical: The Series (op dit soort momenten balen we dat we niet per woord betaald krijgen). En het eerste voorproefje belooft alvast een feestje voor de fans!

Meezingers

In deze televisieserie voor Disney+ volgen we een nieuwe generatie leerlingen aan East High die werkt aan een gloednieuwe uitvoering van High School Musical. De trailer zit dan ook vol knipoogjes en verwijzingen naar de hitfilm uit 2006. Zo merkt een van de aankomende musicalsterren dat hij de eerste film 37 keer heeft gezien en van beide vervolgen alleen het eerste kwartier. Natuurlijk mogen de meezingers uit High School Musical ook niet ontbreken!Nog niet helemaal overtuigd? De showrunners van deze Disney-serie tekenden eerder voor Pretty Little Liars. Kortom, dat wordt sparen voor een abonnement!

High School Musical: The Musical: The Series is vanaf de lancering op 12 november te zien bij Disney+.

Lees verder