Yvon Jaspers voor Boer Zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers voor Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers kondigt Boer Zoekt Vrouw-babyspecial aan

|
|

Laatste update:

Boer Zoekt Vrouw zorgt al jaren voor veel boerenliefdes, bruiloften en … baby’s! Daarom maakt presentatrice Yvon Jaspers nu een special over alle kinderen die na het programma zijn geboren.

Op Instagram deelt ze een foto van boerin Steffi en haar pasgeboren dochtertje. Daarbij schrijft Yvon: “Zo blij voor die 103 boeren die in de afgelopen 15 jaar meegedaan hebben met Boer Zoekt Vrouw. 85% van hen is verloofd, getrouwd of tenminste verliefd.”

Babyspecial

De boerenmatchmaker vertelt ook meer over de babyspecial die 11 april al op tv komt. “Er zijn maar liefst 90 kinderen geboren die later aan vriendjes kunnen laten zien op een versleten DVD hoe papa en mama verliefd werden. We maken op dit moment een speciale aflevering over al die baby’s die je kan zien op 11 april!

Niet altijd rooskleurig

Naast nieuwe moeder Steffi vertelde boerin Annemiek dat er een baby op komst is. Ook kwamen we in de kerstspecial te weten dat boer Jan en Nienke weer bij elkaar zijn. Maar het leven van een BzV-deelnemer gaat niet altijd over rozen. Zo had Milou het enorm zwaar na haar break-up met Bastiaan

De Boer Zoekt Vrouw babyspecial is 11 april om 20:25 uur te zien op NPO1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:   

Lees verder