Jan en Nienke, reunie, BZV

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan en Nienke, reunie, BZV

BzV-Jan en Nienke zijn weer bij elkaar!

|
|

Laatste update:

De Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial leek een behoorlijk tranendal te worden, nadat boerin Annemiek, boer Geert Jan en boer Geert al alleen aankwamen en later nog eens bleek dat Bastiaan en Milou weer single door het leven gingen. Toch was er ook goed nieuws onder de zon, want boer Jan en Nienke zijn weer bij elkaar! 

Eerder deze week hoorden we in de preview al dat hij zijn relatie met Nienke analyseerde. "Ik vond het in het begin vrij snel gaan tussen ons. Bijvoorbeeld dat ze heel veel bij me was. Toen kwam corona en waren we nog meer op elkaar aangewezen." Die 'extra' tijd zorgde er voor dat hij twijfels kreeg. "Toen was ik eigenlijk wel tot de conclusie gekomen dat ik niet weet of ik je wel kan geven wat je nodig hebt. Wat je wil." 

Liefdesverdriet

Achteraf had hij al snel spijt van de beslissing om te breken met Nienke. "Ik ging haar onwijs missen. Het was gewoon een heel pijnlijk gevoel van binnen en toch een soort liefdesverdriet en heel veel spijt." Maar gelukkig kijkt hij daar nu met een big smile op terug. "Nienke wilde gelukkig nog en dat gaat nu zo supergoed."

Nienkes kinderwens

De zorgboer, die al vier kinderen uit een eerdere relatie heeft, liet bij hun breuk weten dat hij onder andere twijfels had over Nienkes kinderwens. Hoe hebben ze dat opgelost? "Ik wilde hier heel graag gaan wonen en ik wil in de toekomst ook nog graag kinderen en Jan twijfelde daar heel erg over", vertelt Nienke in de kerstspecial openhartig aan Yvon. "Dat was iets waar we niet op één lijn over zaten. Dan moet je toch voor jezelf kiezen." Maar drie weken later veranderde alles. "Hij had er nooit zo bij stilgestaan om zonder mij hier te zijn en had nog eens nagedacht over het kinderverhaal. Dat gaf mij een gevoel van vertrouwen. Dan ga je op je gevoel af." En zo geschiedde!

Nu stralen de twee als nooit tevoren.

De Boer Zoekt Vrouw-Kerstspecial gemist? Bekijk 'm dan hier terug.

Lees verder