Yvon Jaspers gaat BzV-Bertie en Rosita trouwen

Yvon Jaspers is al vaak getuige geweest van de meest zoete liefdesverhalen in Boer Zoekt Vrouw en veel deelnemers zijn de Dr. Love van de weilanden hartstikke dankbaar. Daarom krijgt Yvon de eervolle taak om het aanstaande huwelijk van boerin Bertie en haar Rosita te voltrekken.

BZB
© KRONCRV

Eindelijk was het moment daar na 5,5 jaar; de Zeeuwse boerin Bertie ging op een knie voor haar vriendin Rosita tijdens de uitzending van Onze Boerderij. Het jawoord, heel wat tranen van geluk en inmiddels bijna een jaar (!) verder, zijn de twee natuurlijk al volop met het plannen van hun intieme bruiloft. Wie daar absoluut niet mag ontbreken is ons Yvon. De Boer Zoekt Vrouw-presentatrice is natuurlijk aanwezig op de trouwerij in Zeeland en heeft ook nog eens een bijzondere rol gekregen van de dames. Ze mag de twee namelijk gaan trouwen!

'Ze zei ja!'

"We hebben gevraagd of ze ons wil gaan trouwen", vertellen de twee al glunderend in een interview met RTL Boulevard. "En ze zei ja! Ze heeft dat nog nooit eerder gedaan. Dus we zijn heel erg vereerd dat ze ja zei." Bertie noemt het een enorme verrassing dat Yvon nog nooit eerder een speciaal BzV-huwelijk heeft voltrokken, dus een primeur hebben de twee tortelduifjes al binnen. 

Romantisch aanzoek

Het romantische aanzoek onder het genot van een glas wijn vond bijna een jaar geleden plaats, maar heeft ook wat voeten in de aarde gehad. Rosita zat al langer te wachten op die ene vraag, maar volgens Bertie had dat allemaal nog geen haast. "Daarom was het ook zo onverwachts en werd ik ook zo emotioneel", vertelt Rosita. Veel van de bruiloft krijgen wij als fans niet te zien, want het koppel houdt alles klein en intiem voor hun sprookjeshuwelijk. 

Onze Boerderij in Europa is elke zondag om 21.25 uur te zien op NPO 1. RTL Boulevard is iedere dag rond 18.35 uur te zien op RTL 4.