You betcha! 2019 brengt waarschijnlijk vierde seizoen Fargo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
You betcha! 2019 brengt waarschijnlijk vierde seizoen Fargo

You betcha! 2019 brengt waarschijnlijk vierde seizoen Fargo

|
|

Laatste update:

De merkwaardige misdaadserie Fargo houdt velen al jaren aan de buis gekluisterd. Na het geweldige derde seizoen bleef het stil, maar bedenker Noah Hawley heeft tóch plannen voor een vierde serie!

De Amerikaanse Television Critics Association houdt momenteel een aantal persdagen, waar tv-zenders en seriemakers vertellen over hun werk. Naast verontrustend nieuws over The Big Bang Theory is er nu goed nieuws over Fargo!

I have an idea

De directeur van FX Networks, John Landgraf, sprak onlangs met Noah Hawley. Volgens Landgraf gaf Hawley aan dat hij ideeën heeft voor een vierde seizoen van Fargo. Eerder gaf de Hawley aan erg te twijfelen over een vervolg. Volgens de bedenker moet een nieuw seizoen écht iets toevoegen. ‘Ik wil nooit het punt bereiken dat mensen zeggen: Oh Ja, Fargo, die misdaadserie met die rare accentjes.’

Noah Hawley heeft het de komende tijd sowieso nog even te druk voor criminele strapatsen in het landelijke Midwesten van Amerika. Het tweede seizoen van zijn psychologische superheldenserie Legion wordt in maart 2018 op tv verwacht. 

Volle agenda

Daarnaast wordt Hawley genoemd als schrijver/regisseur van een film over de superschurk Dr. Doom, bekend van o.a. Fantastic Four. Door Hawley’s drukke agenda verwacht John Landgraf dat een vierde seizoen Fargo 2018 sowieso niet haalt. 2019 is volgens de directeur wél te doen.

Op zich zijn Fargo-fans het wel gewend dat er langere tijd tussen de seizoenen zit. Tot nu toe duurde het wachten telkens ongeveer anderhalf jaar. Een half jaartje extra is even doorbijten, maar niet onoverkomelijk, toch?

Lees verder