The Big Bang Theory: cast ‘heeft vrede met afsluiting na twaalfde seizoen’

Veronica Superguide logo
The Big Bang Theory: cast ‘heeft vrede met afsluiting na twaalfde seizoen’

The Big Bang Theory: cast ‘heeft vrede met afsluiting na twaalfde seizoen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Vorig jaar werd al gefluisterd dat The Big Bang Theory na het twaalfde seizoen zou stoppen. Johnny Galecki, oftewel Leonard, doet níets om de geruchten weg te nemen. Sterker nog: volgens hem zou de cast het niet zo erg vinden!

Tijdens een persronde van de Television Critics Association sprak hoofdrolspeler en executive producer Johnny Galecki kort over de serie. The Big Bang Theory werd vorig jaar met twee seizoenen verlengd (het elfde en twaalfde), maar waarschijnlijk is de koek daarna echt op.

Vakantie

Volgens Galecki wordt er op de set nog niet echt gesproken over stoppen. ‘Het enige wat er tot nu toe over gezegd is, is dat we allemaal verdrietig zouden zijn als The Big Bang Theory stopt.’ Logisch, als je twaalf seizoenen aan iets gewerkt hebt. Toch hint Galecki écht op een mogelijk slot van de populaire comedyserie.

‘Ik denk dat iedereen in de cast er wel vrede mee heeft als het twaalfde seizoen het laatste is. Het zou een prima moment zijn om naar huis te gaan, en onze familie weer eens te zien.’

Alweer?

Kunal Rayyar (Raj) gaf eind vorig jaar ook al een voorzichtige hint dat The Big Bang Theory geen járen en jaren meer doorgaat. Volgens Rayyar zou de serie eerder ‘binnenkort’ kappen dan ‘in de verre toekomst’.

Producer Chuck Lorre opperde een vergelijkbaar scenario. In augustus vorig jaar meldde hij dat ‘het goed voorstelbaar is’ dat het twaalfde seizoen de serie afsluit.

Een slot aankondigen is natuurlijk een beproefde manier om in de publiciteit te komen, of de marktwaarde van een cast te verhogen. Voor het geld hoeven de acteurs het niet meer te doen. De laatste seizoenen verdienen de hoofdrolspelers een miljoen dollar per aflevering!

Mocht The Big Bang Theory stoppen, dan gebeurt dat sowieso pas na het twaalfde seizoen. Je kunt in elk geval tot medio 2019 genieten van nieuwe nerdy avonturen van Sheldon, Leonard, Penny, Raj en de rest!

Lees verder