Yolanthe Cabau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau

Yolanthe reageert op nieuwe liefde Wesley Sneijder

|
|

Laatste update:

Yolanthe Cabau is blij voor haar ex Wesley Sneijder wanneer hij de nieuwe liefde vindt. Dat zegt ze in een openhartig interview met Beau Monde. "Soms zeggen mensen: ‘Oh, hij heeft een nieuwe vriendin, wat vind je daarvan?’ En dan denk ik: het is zíjn leven. Als ik zie dat Wesley gelukkig is, ben ik dat ook – ik hou oprecht van hem. Zelf zegt Yolanthe dat ze momenteel single is.

FaceTimen met Xess Xava

Na negen jaar huwelijk zette Yolanthe en Wesley een punt achter hun huwelijk. Toch zien ze elkaar nog dagelijks en willen ze ook een goede relatie met hun kindje Xess Xava onderhouden. De voetballer spreekt zijn zoontje bijvoorbeeld iedere ochtend via FaceTime.

"Ik vind het belangrijk dat zij een goede band houden. Belangrijkste is dat een kind niet de dupe is en zich gelukkig voelt. Wat dat betreft denk ik dat wij het goed gedaan hebben.

Yolanthe is single

Yolanthe is regelmatig met mooie mannen (zoals Donny Roelvink) te zien maar ze vertelt aan Beau Monde dat ze nog steeds single is. Tegelijkertijd kan ze het toch “leuk hebben met iemand” en gunt ze dat haar ex ook. Als je een ander het geluk niet gunt, hoe kun je dan zelf ooit gelukkig zijn?"

De actrice was al eerder in een filosofische bui bij de lancering van haar nieuwe Netflix-film F*ck de Liefde 2.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder