Onze Jongens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Onze Jongens

YES: Onze Jongens weer terug op Netflix!

|
|

Laatste update:

Waar zijn die wasbordjes? Hier zijn die wasbordjes! Netflix kon de hete heren van Onze Jongens blijkbaar niet missen, want nog geen maand nadat de romcom van de streamingdienst verdween, is 'ie gewóón weer terug!

Het zal vast iets te maken hebben met verlopen filmlicenties, kosten of... yada yada. Who cares: Onze Jongens zijn sinds vandaag terug!

Jim Bakkum

Even voor iedereen die dit Nederlandse Magic Mike-fenomeen nog nóóit heeft gezien: hier alles dat je moet weten. We volgen spierbundel Jorrit, die na een periode in het buitenland terugkeert naar Nederland om weer aan de slag te gaan als bouwvakker voor zijn oud-baas en goede vriend Bas (Martijn Fischer). De business in het bouwbedrijf gaat niet zo lekker en wanneer Jorrit ziet dat de dames tijdens het werk vooral oog hebben voor hem en zijn ontelbare spieren, besluit hij een stripper-service te beginnen!

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Onze Jongens in Miami

Eerder dit jaar kwam het vervolg op deze strippersensatie uit. In Onze Jongens in Miami proberen Jorrit en zijn maten Miami te veroveren. De mannen willen daar een stripclub openen want... waarom ook niet. En ondanks hun ontelbare spieren, is de concurrentie in de VS énorm. Het werd weer een kassucces, maar de critici konden er over het algemeen niet zo van smullen. Gelukkig geeft Jim Bakkum daar niet zoveel om!

Lees verder