De cast van Friends

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van Friends

YES: de Friends-reünie lijkt eindelijk rond!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het lijkt er sterk op dat die aankomende Friends-reünie voor streamingdienst HBO Max rond is! Could we BE... any more excited?

Deadline kwam gisteren met het grote nieuws. Volgens anonieme bronnen keert de hele cast terug voor een 'unscripted reunion special'. Een... watte? Het wil zeggen dat we géén typische 'hoe gaat het nu met?'-aflevering krijgen met de personages, maar de acteurs die - NIET als hun personage - terugblikken op één van de beste sitcomseries ooit. Deze special plus de hele Friends-catalogus moet Amerikanen naar de nieuwe streamingdienst lokken.

Money, money, money

Naar verluidt verdienen Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox, David Schwimmer en natúúrlijk Matt LeBlanc allemaal een monsterbedrag van tussen de 3 en 4 miljoen dollar voor deze eenmalige comeback. Het gaat overigens om een special van een uur - dat is héél lekker verdiend dus!

Insta-friends

Eerder deze week zorgde Matthew Perry nog voor héél veel opwinding bij Friends-fans door op twitter aan te kondigen dat er groot nieuws aankwam. Nu dacht iedereen natuurlijk gelijk dat we eindelijk officieel nieuws kregen over deze reünie, maar nee... forget it. In plaats daarvan kwam Matthew als laatste Friends-acteur op Instagram! Helaas zette hij zelf nog géén foto online, maar gelukkig geeft Lisa Kudrow alvast het goede voorbeeld!

HBO Max lanceert mei 2020 in Amerika. Waarschijnlijk krijgt Europa pas in 2021 toegang.

Lees verder