De cast van Friends

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van Friends

Ein-de-lijk: ‘HBO werkt aan Friends-reünie met originele cast’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

We begrijpen het wanneer je denkt: 'daar gaan we weer'. Maar nu lijkt de beruchte Friends-reünie er na jááááren van speculaties toch écht te komen en dan óók nog eens met alle castleden!

Volgens The Hollywood Reporter is streamingdienst HBO Max, die volgend jaar uitkomt, met man en macht bezig om Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer en Matt LeBlanc te laten tekenen. Het gaat om een 'reunion special'.Vorige maand legde Jen insta plat met haar eigen Friends-reünie; zouden ze het toen ook over deze special hebben gehad?

Friends-reünie

Jennifer Aniston (Rachel) verklapte eerder aan Ellen DeGeneres dat ze samen met haar ex-collega's aan een nieuw project werkt. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om die reunion special! Hopelijk gaat onze favoriete tv-gang dan wél indruk maken: die speciale jubileumvoorstelling van Friends maakte bioscoopgangers extreem boos

Wanneer?

HBO Max lanceert vanaf mei 2020 in de VS. Het is niet bekend of de special (als die ook écht doorgaat) dan al uitkomt. David Crane en Marta Kauffman - de masterminds achter alle Friends-seizoenen - zijn ook al benaderd om hun medewerking te verlenen aan de reünie. Het gaat overigens om een 'unscripted' show. Géén nieuwe aflevering dus, maar een terugblik met de acteurs zelf. Oké jongens, nu nog effe tekenen en dan... gáán! 

Lees verder