Gossip Girl

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gossip Girl
Hollywood

XOXO! Oude bekende keert terug in Gossip Girl-reboot

|
|

Laatste update:

Hello Upper East Siders. Gossip girl hier, met het beste nieuws ooit! Een oude bekende keert terug naar New York en die hebben we gemist! Sparks fly, want Michelle Trachtenberg kruipt na de originele Gossip Girl wéér in de huid van de vileine Georgina Sparks!

'It only takes one spark'

De geruchten ontstonden bij een simpel, onduidelijk shot om seizoen 2 van de Gossip Girl-reboot te teasen. Met de tekst 'It only takes one spark' wisten fans al genoeg, omdat dit alleen maar kan betekenen dat publiekslieveling Georgina haar terugkeer maakt. Nu wordt de gossip 'officieel' bevestigd door productieleider van de serie Joshua Safran. Er is bewijs genoeg, ondanks dat HBO Max het zelf nog niet heeft aangekondigd...

#GGForever

Dus na Kristen Bell, mag Michelle ook weer in het luxe leventje van de New Yorkse elite stappen. We can't wait en volgers van de actrice ook niet! Onder de foto waarop is te zien dat Michelle op de set van de reboot is regent het positieve reacties. ''The moment everyone has waited for!'' en ''She's back. #GGForever'' is maar een greep uit al het enthousiasme op Instagram. 

Zoon

We zouden wel nóg meer oude bekenden het speelveld van Gossip Girl weer zien betreden. Dat laat nog even op zich wachten, want het ziet er niet naar uit dat we Dan, Serena, Blair of Chuck in hun mooiste pakjes ergens in de Upper East Side kunnen spotten. Het was ook bijna onmogelijk dat we de gemene Georgina niet terug zouden zien, omdat we al kennismaakten met haar zoontje in het eerste seizoen van de reboot. Wanneer we GG kunnen zien schitteren voor het New Yorkse decor is nog niet bekend. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder