Gossip Girl

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gossip Girl

Gossip Girl-reboot bijna van start op HBO Max

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gossip Girl-fans opgelet! Na wat vertraging door corona is het bijna zover: de reboot van de populaire dramaserie komt al snel naar HBO Max.

De eerste afleveringen komen in juli online. Dat maakte streamingdienst HBO Max bekend. Het eerste seizoen zou eigenlijk vorig jaar verschijnen, maar door de pandemie liet het nog even op zich wachten. In Nederland moeten we zelfs nog langer geduld hebben, want HBO Max is hier nog steeds niet beschikbaar.

Social media

In de spin-off gaan we acht jaar vooruit en volgen we een nieuwe groep rijke New Yorkse tieners. Eerder vertelde producent Joshua Safran dat de reboot laat zien hoeveel social media heeft veranderd in de levens van deze nieuwe generatie Upper East Siders.

Kristen Bell

Door de nieuwe groep tieners is er ook grotendeels een nieuwe cast. Onder meer Emily Alyn Lind, Tavi Gavinson en Thomas Dorethy schitteren in de hoofdrollen. Een oud gezicht, of eigenlijk stem, die we wel terug gaan zien is Kristen Bell. Zij is opnieuw de mysterieuze verteller van de hitserie. Of de rest van de originele cast, waaronder Blake Lively en Penn Badgley, ook een kleine comeback maakt is nog onduidelijk.

Meer representatie

De reboot gaat er anders uitzien dan het origineel, legde Joshua Safran uit tijdens Vulture Festival. “Er was weinig representatie in de eerste serie. Deze keer hebben we ervoor gekozen dat de hoofdrolspelers niet allemaal wit zijn. Bovendien zal er meer queer-content zijn.” Wij kijken er nu al naar uit. XOXO!

Het eerste seizoen van de Gossip Girl­­-reboot is in juli te zien op HBO Max.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder