Wulf, Beste Zangers

Veronica Superguide logo
Wulf, Beste Zangers

Wulf steelt de harten met openhartig verhaal: 'We zijn het huis uit geschopt'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Beste Zangers draaide gisteravond niet alleen om het repertoire van zanger Wulf, maar ook om zijn bijzondere levensverhaal. De muzikant deelde namelijk een verhaal dat tot op heden nog onbekend was voor het grote publiek.

Niemand kijkt meer op van wat tranen in het muziekprogramma Beste Zangers. Alleen kwamen de tranen gisteren eerder van het levensverhaal van zanger Wulf dan van één van de optredens.

Ontslagen

Als Nick Schilder vraagt hoe de jeugd was van Wulf had hij vast het antwoord niet kunnen bedenken. "Ik was een verlegen puber, ik heb het niet makkelijk gehad", onthulde Lieuwe Albersma zoals Wulf echt heet. "Op een gegeven moment werd mijn vader ontslagen, onterecht, en toen ontstond er een financieel gat. Mijn ouders konden uiteindelijk niet meer rondkomen, we zijn toen het huis uit geschopt." 

Traumatische ervaring

Het gezin had vanaf dat moment geen dak meer boven hun hoofd. "Er zijn opvangcentra, maar mijn ouders wilden niet met het hele gezin, ik heb twee broers en een zusje, in een gymzaal slapen. Gelukkig konden we bij mijn oma terecht. Daar hebben we drie maanden gewoond."  Wanneer hij erover praat, ziet hij het weer voor zijn neus gebeuren. "Je spullen worden in een container gegooid, je mag alleen het belangrijkste verzamelen, alles wat je handen kunnen dragen. Als je ziet hoe dat gaat, de hele inboedel was gewoon kapot. Zo gevoelloos." 

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Lees verder