WTF: Big Brother-deelnemers ‘in staking’

Staking in het Big Brother-huis!
© RTL

De bewoners van het Big Brother-huis hebben een wilde staking gehouden, omdat ze het eten niet goed genoeg vonden. De deelnemers gingen demonstratief in een hoekje zitten, en kijkers vonden het hilarisch. Toch kregen ze deels hun zin!

In vergelijking met eerdere seizoen hebben de bewoners van het Big Brother-huis het best goed. Er is genoeg voedsel, maar weinig afwisseling in de maaltijden. De deelnemers eisen o.a. meer broodbeleg, kruiden, groente en fruit én meer koffie.

WTF: Big Brother-deelnemers ‘in staking’
WTF: Big Brother-deelnemers ‘in staking’
WTF: Big Brother-deelnemers ‘in staking’

Big Brother gaf aan dat de bewoners best wat meer spulletjes mogen, zoals theedoeken, vuilniszakken en andere huishoudelijke materialen, maar dat was niet genoeg. Sinds vrijdag zitten een paar deelnemers in een ‘stakingshoek’ zelf bordspelletjes te maken (die moesten ze eerder inleveren). Het is niet direct een staking waarvan ze in Frankrijk spontaan gaan applaudisseren, maar volgens de bewoners is het nodig.

Big Brother in staking

Kijkers vinden de staking enerzijds hilarisch, maar óók een beetje saai. Je doet mee aan Big Brother, je bent niet op vakantie!

Exit bij Big Brother!

Inmiddels lijkt de staking alweer van de baan: het zonnetje schijnt en de kandidaten zitten lekker te relaxen op de veranda. Die rust hebben ze nodig, want vanavond zal Hanne óf Nawel naar huis gestuurd worden.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De kandidaten hebben wel aangekondigd dat ze in de loop van vandaag alsnog een soort actie plannen. Zouden ze iets van plan zijn tijdens de live-uitzending?

Je ziet het zaterdagavond op RTL5, vanaf 20:00 uur.