Wow: Netflix onthult trailer én releasedatum The Witcher

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wow: Netflix onthult trailer én releasedatum The Witcher

Wow: Netflix onthult trailer én releasedatum The Witcher

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Netflix knalt even een dikke trailer van dé nieuwe epische fantasyserie The Witcher online! En we weten ook meteen wanneer we Henry Cavill kapot kunnen bingen. 

De Superman-acteur kroop voor The Witcher namelijk in de huid van het titelpersonage, Geralt of Rivia. Deze monsterjager is gevreesd om zijn immense krachten en bij gamers héél populair. The Witcher - gebaseerd op een boekenreeks - is namelijk óók een succesvolle game-franchise. 

Releasedatum The Witcher op Netflix

Het goede nieuws is dat we nog dit jaar mogen genieten van deze Netflix-equivalent van Game of Thrones. Vanaf 20 december kun je het eerste seizoen van The Witcher gaan streamen. Bereid je vast voor op heel veel monsters, oogstrelende landschappen en erg veel seks. 

Waar gaat The Witcher over?

The Witcher is een boekenreeks van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski. Het verhaal draait om zogenoemde ‘witchers’, jagers die bovennatuurlijke krachten ontwikkelen om monsters te kunnen verslaan. Henry Cavill, die precies één jaar geleden voor het eerst zijn Witcher-look toonde, ziet er - laten we eerlijk zijn - toch best tof uit in deze fantasyserie. Laat het aftellen beginnen!

The Witcher seizoen 1 staat op 20 december op Netflix.

Lees verder