Henry Cavill als Geralt Of Rivia, in de nieuwe The Witcher-serie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henry Cavill als Geralt Of Rivia, in de nieuwe The Witcher-serie

Super, man! Eerste trailer van Netflix-hit The Witcher

|
|

Laatste update:

Dodelijke monsters, bloedmooie prinsessen en Henry Cavill met een witte pruik! Check de grimmige trailer van Netflix’ The Witcher.

In The Witcher speelt Henry Cavill de monsterjager Geralt of Rivia. Hij werd geboren met speciale gaven, die versterkt werden met bizarre experimenten. Daardoor verloor hij wel al zijn pigment, en nu reist hij door verschillende koninkrijken om monsters af te slachten voor geld. Het is geen gemakkelijk leven, maar wel lekker overzichtelijk. Vechten, zuipen, slapen!

Geralts leven is verder behoorlijk leeg, maar dit verandert als hij in een politiek machtsspel verzeild raakt. Hij wordt opgedragen om de jonge prinses Ciri (Freya Allan) te beschermen, met hulp van de beeldschone, gevaarlijke tovenares Yennefer (Anya Chalotra). De eerste trailer ziet er behoorlijk puik uit!

Geralt ontdekt al snel dat de monsters die hij bevecht gevaarlijk zijn, maar minder link dan verraderlijke mensen!

The Witcher

Het verhaal van de The Witcher-serie is gebaseerd op de fantasyboeken van Andrzej Sapkowski, en niet zozeer op de (bekendere) games. Sapkowski verkocht de rechten om games over zijn wereld te maken voor een fooi, omdat hij dacht dat ze toch nooit aan zouden slaan, maar de spellenserie werd een dikke hit. D'oh! Hopelijk wordt hij voor de Netflix-serie wél netjes betaald!

The Witcher werd overigens in 2002 al in het Pools verfilmd. Die trailer willen we je niet onthouden!

Ja, okee; dan ziet de Netflix-versie er stukken beter uit, of niet? The Witcher verschijnt dit najaar op Netflix; de precieze datum is nog niet bekend.

Lees verder