Wonen Lisa en Riski nog steeds in hun Kopen Zonder Kijken-huis?

Kopen Zonder Kijken is meteen goed van start gegaan met het jonge koppel Lisa en Riski. De twee waren toe aan een groter huis, maar dat is in de huidige woningmarkt een helse opgave. Natuurlijk is het met de nodige hulp gewoon gelukt. Hoe gaat het nu met Lisa en Riski?

Lisa en Riski in KzK
© RTL

De noodzaak was enorm groot voor tortelduifjes Lisa en Riski. De twee woonden klein in hun appartementje in Lochem en waren dringend toe aan iets groters. Hun ellenlange en vermoeiende zoektocht naar een huis mocht niet baten. Daarom schreven Lisa en Riski zich in voor Kopen Zonder Kijken. "Het was super spannend om mee te doen", vertelt Lisa in de terugblikvideo van RTL Kopen Zonder Kijken: Gesetteld. "Een half uur voordat we werden verrast met het nieuws dat we mee mochten doen, deden we nog mee met biedingen. We hadden dan het hoogste bod, maar kregen het huis nog steeds niet. Dit voelde als de kans om nog aan een huis te kunnen komen."

Spijt hebben ze dan ook zeker niet van hun deelname. Het komt daarom niet als een grote verrassing dat de twee gewoon nog in hun huis in Lochem wonen. "Lochem is de beste plek voor ons", vertelt Riski. Zijn vriendin Lisa begint te glunderen: "Schattig."

Even wennen

Natuurlijk is zo'n huis - zeker als het zoveel groter is - even wennen. "Ik weet nog dat ik wakker werd om 04.00 uur 's nachts en toen ben ik uit bed gegaan. Ik heb toen beneden op de bank gezeten om even goed rond te kijken", deelt Lisa over haar eerste dag in hun nieuwe plekje. "Het huis is heel groot en ik moet Lisa vaak zoeken", vult Riski lachend aan. "We waren elkaar de eerste paar weken gewoon kwijt." Een ding is zeker: een villa zal het stel niet zo snel aan hun wensenlijstje toevoegen.

Wensenlijstje

Het koppel is enorm blij met hun 'blinde' aankoop, die vrijwel volledig aan hun eisenpakket voldoet. Zeker met de nieuwe inrichting van interieurstyliste Roos Reedijk en de keuzes van Bob Sikkes zijn Lisa en Riski tevreden. Hun favoriete plekje? "De keuken is de beste plek voor mij", zegt Riski, die het liefst de hele dag in de keuken staat. Veel veranderen zouden ze dan ook helemaal niet doen. Mocht er in de toekomst toch nog wat meer budget zijn voor kleine verbouwingen, zou Riski dat eerst besteden aan hun tuin. De twee genieten van hun fijne plekje, maar zouden dat toch wel uit willen breiden met een veranda.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post

Ouders op bezoek

Een ander belangrijk onderdeel van hun nieuwe stulpje was een logeerkamer voor de ouders van Riski. Die wonen in Indonesië en zouden dus heel graag langs willen komen bij hun zoon en schoondochter. Daar is nu eindelijk de plek voor. Wel moet dat bezoekje nog plaatsvinden, maar daar hebben de twee alle vertrouwen in: "We wachten nog."

Niets missen? Blijf op de hoogte van al het Kopen Zonder Kijken-nieuws via onze overzichtspagina!

Kopen zonder Kijken zie je elke maandagavond om 20.30 uur op RTL 4.