Ivo Niehe en William Rutten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ivo Niehe en William Rutten

William Rutten zegt dat Ivo Niehe liegt over Britney-ophef

|
|

Laatste update:

Topfotograaf William Rutten was er bij toen Ivo Niehe jaren geleden tegenover een toen nog 17-jarige Britney Spears begon over haar borsten. Hij zegt nu dat Ivo zit te jokkebrokken: haar team was volgens William juist "zwaar over de zeik en in pure paniek".

Het fragment gaat al jaren rond, maar werd de afgelopen tijd weer ineens mega-actueel omdat het in de onthullende docu Framing Britney Spears zit. Tegenover het AD zei Ivo eerder deze week dat "de sfeer na afloop van het interview goed was" en "het management was meer dan tevreden". Onzin, schrijft William nu op Insta.

'Pure paniek'

Het uitgesproken jurylid van Het Perfecte Plaatje zat backstage mee te kijken. Hij had direct na het interview een fotoshoot met Britney voor Veronica Magazine en Hitkrant. Na Ivo's ongemakkelijke borsten-vragen "brak meteen de pleuris uit", aldus William. "Iedereen van haar team was zwaar over de zeik en in pure paniek."

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Verbaasde Britney

William zag zijn shoot al helemaal in het water lopen. "Britney kwam nog wat beduusd mijn opgebouwde studioruimte binnen lopen en zei heel eerlijk dat ze het niet kon geloven dat een volwassen man haar dit gewoon vroeg op televisie." Uiteindelijk deed Britney de shoot wel. "Het omkleden ging alleen niet meer door, het moest maar in de kleren die ze al aanhad en zo snel mogelijk."

Liegt Ivo?

De sterrenfotograaf begrijpt Ivo's reactie niet. "Het team ging ondertussen in discussie of de bewuste vraag niet uit de uitzending geknipt kon worden terwijl wij snel de foto’s konden maken. Dat Ivo nu zegt dat het management ‘meer dan tevreden was’ is echt een beetje alle commotie van nu wegjokkebrokken…"

Reactie van Ivo

In zijn reactie wijst Ivo ook op de context. Volgens hem schetsten de makers van de Britney-docu die totaal niet. Ook claimt Ivo juist vooraf met Britney en haar team te hebben afgesproken dat hij haar tijdens het interview de kans zou geven om te reageren op alle berichtgeving over haar vermeende borstvergroting.

Lees verder