Paul Rudd en Will Ferrell in Anchorman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paul Rudd en Will Ferrell in Anchorman

Will Ferrell en Paul Rudd samen in nieuwe comedyserie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Paul Rudd en Will Ferrell hadden veel succes met de Anchorman-reeks, en werken aan een reünie! Het duo speelt de hoofdrol in de zwarte comedyserie Shrink Next Door.

Het verhaal is gebaseerd op een ‘true crime'-podcast van journalist Joe Nocera. Ferrell speelt een man genaamd Martin Markowitz, die nogal met zichzelf in de knoop zit. Hij klopt aan bij de beroemde psycholoog Isaac Herschkopf (Rudd) die hem wel wil helpen.

Tijdens de vele gesprekken probeert de psycholoog Martin telkens te beïnvloeden, en moedigt hem aan om zijn leven volledig om te gooien. Op de één of andere manier zijn het wel beslissingen waar de psycholoog telkens beter van wordt…

Als Herschkopf zich steeds meer opdringt beseft Martin dat hij volledig in de val zit. De podcast is een dramatisch misdaadverhaal, maar de serie krijgt meer de vorm van een duistere komedie. Dat kun je wel aan Ferrell en Rudd overlaten!

Shrink Next Door

De serie wordt gemaakt door Media Rights Capital Television. Die naam ken je misschien van titels als House Of Cards en Ozark. Steengoeie series, én allebei te zien op Netflix. De kans lijkt dus groot dat de serie daarop verschijnt. Rudd was daar onlangs nog te zien als kloon van zichzelf in het hilarische Living With Yourself.

Lees verder