Wilfred Genee in Café Hendriks en Genee op Veronica.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wilfred Genee in Café Hendriks en Genee op Veronica.

Wilfred Genee: ‘Oranje Leeuwinnen verliezen met 20-0 van heren’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De Oranje Leeuwinnen zouden volgens Wilfred Genee keihard afgaan wanneer ze het opnemen tegen het Nederlands herenelftal.

Dat vertelde hij gisteren in zijn talkshow Café Hendriks en Genee. Tijdens een gesprek met zaakwaarneemster Leoni Blokhuis kwam Genee – die nooit een blad voor de mond neemt, zo bewijst zijn ruzie met Humberto Tan – met een opvallende vergelijking.

Het niveau van de Oranje Leeuwinnen

Zoals je ziet blijft Wilfred bij zijn punt dat de vrouwen vergeleken met de mannen niet op hetzelfde niveau zitten. “Het is wel een groot verschil he?”

Johan Derksen over vrouwenvoetbal

Veronica Inside-collega Johan Derksen (ook niet vies van opvallende uitspraken) liet zich vorige week bij Pauw ook al uit over de Leeuwinnen. “Ik begrijp niets van die hype rond dat Nederlands elftal voor dames”, begon hij. “Ik vind het niet om aan te gluren. Ik vind het héél vervelend om naar te kijken.”

Oranje Leeuwinnen op het WK vrouwenvoetbal 2019

Overigens spelen de Leeuwinnen tot nu toe een foutloos WK Voetbal. Ze wonnen de eerste twee groepsduels, zijn al zeker van de volgende ronde en moeten op donderdag 20 juni om 18:00 nog spelen tegen Canada. Je volgt het live verslag met voorbeschouwing vanaf 17:25 op NPO 1!

Lees verder