Wilfred Genee in studio Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wilfred Genee in studio Veronica Inside

Het komt nooit meer goed tussen Wilfred Genee en Humberto Tan?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Ouch, Wilfred Genee heeft zich er naar eigen zeggen bij neergelegd dat Humberto Tan en hij nooit een goede band zullen krijgen. Dat komt echter niet omdat hij het niet geprobeerd heeft! De reden voor het gebrek aan een klik tussen de mannen is niet bekend.

De grote waarom-vraag

Wilfred Genee liet in zijn radioprogramma Veronica Inside weten dat het uitgesloten is dat hij ooit beste vrienden wordt met Humberto Tan. Hij reageerde met zijn uitspraak op een vraag van sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen. Zij vroegen zich hardop af waarom Genee en Tan het toch zo slecht met elkaar kunnen vinden. De sidekicks zijn namelijk wel goed bevriend met Tan en werkten ook regelmatig met hem samen toen hij Edwin Evers verving!

Geen vrienden, wel respect

Genee is niet alleen in zijn aversie tegen Tan. Ook collega’s René van der Gijp en Johan Derksen hebben zich al een aantal keer laten ontvallen niet door een deur te kunnen met Tan... Genee heeft echter wel geprobeerd om vrienden te worden met Tan, zo probeerde hij laatst op een feestje nog een gesprek aan te knopen. Waarom zo’n poging dan toch faalt, wil Genee niet zeggen. Hij vindt dat te persoonlijk en wil geen dingen zeggen waar hij spijt van krijgt. Wel heeft hij veel respect voor Tan en zijn presentatie skills. Helaas gaat het Tan beroepsmatig de laatste tijd niet bepaald voor de wind, zo hadden recensenten geen goed woord over voor de spelshow Ondertussen in Nederland en greep RTL in om voetbaltalkshow VTBL onder de aandacht van de kijker te brengen.

Lees verder