Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon

Gordon vindt dat Johan Derksen zijn smoel moet houden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gordon heeft in Shownieuws gereageerd op uitspraken van Johan Derksen. In het programma Veronica Inside uitte de voetbalanalist zijn kritiek op het Eurovisie Songfestival en onze deelnemer Duncan Laurence. 

Homokontje in een aquarium

Derksen vertelde dat hij het hele Songfestival een groot homofeest vindt en dat hij er niks mee te maken wil hebben. Maar Johan, waarom praat je er dan over? Ook was hij het totaal niet eens over de bijbehorende videoclip. “Ik word doodziek als er zo’n zeikliedje komt met een gozer met zo’n klein homokontje in een aquarium. […] Moet ik hier opgewonden van raken, van zijn reet, of zo? Wat heeft dat met het liedje te maken?” Dit is niet de eerste keer dat Derksen homofobe uitspraken heeft gedaan

"Hoe oud ben je?"

Gordon is allesbehalve blij met deze uitspraken en reageert fel. Hij vraagt zich af waarom Johan nou weer de boel moet stigmatiseren en demoniseren. Ze zouden zich volgens de zanger moeten schamen als dit de taal is uit de voetbalkantine die zij pretenderen te spreken. “Ga lekker voetbal kijken en houd voor de rest lekker je smoel dicht!”

In de verdediging

Al eerder liet ook columnist Nico Dijkshoorn weten dat hij klaar is met Johan Derksen. In een van zijn muziekvlogs verdedigt Dijkshoorn de zanger en noemt hij het nummer een van de beste inzendingen ooit.

Lees verder