• BN'ers
  • VI

Wilfred Genee onthult medische aandoening in De Oranjewinter

Door Finn Bonis
Wilfred Genee

Wilfred Genee vertelde in De Oranjewinter gisteren behoorlijke last” van tinnitus te hebben. "Ik kan uit eigen ervaring zeggen, het is echt helemaal niet fijn. Het is echt klote."

‘Een enorme piep’

De presentator heeft het oorsuizen opgelopen tijdens de opening van een wedstrijd voor het goede doel. Wilfred opende de wedstrijd met een pistool, maar de organisatie vergat te vertellen het pistool niet vlak bij zijn oor te houden. Sindsdien heeft de presentator “een enorme piep” in zijn oor.

‘Die heeft ook enorme last van tinnitus’

Een tijdje terug moest Wilfred samen met zijn collega’s Johan Derksen en René van der Gijp een promofilmpje opnemen. Tijdens die opnames was er ook een “enorme knal”, zegt de presentator in De Oranjewinter. "Sindsdien heb ik er ook weer meer last van." Volgens Wilfred heeft presentatrice Hélène Hendriks net zoveel last van een piep in haar oren. "Die heeft ook enorme last van tinnitus."

Zie ginds komt de stoomboot

In de uitzending van De Oranjewinter kwam Sinterklaas - directeurtje Marco Louwerens - op bezoek. En dat de goedheiligman niet altijd een kindervriend is liet hij gisteravond weer zien. 

Bron: ANP/Veronica Superguide