Deontay Wilder vs. Tyson Fury volgende week live op KIJK.nl

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deontay Wilder vs. Tyson Fury volgende week live op KIJK.nl

Deontay Wilder vs. Tyson Fury volgende week live op KIJK.nl

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Hoera! Je kunt de langverwachte rematch tussen Deontay 'The Bronze Bomber' Wilder en Tyson 'The Gypsy King' Fury volgende week gewoon live kijken. En dat is goed nieuws voor alle fans van zwaargewicht boksen.

Wint Deontay Wilder of Tyson Fury de wereldtitel?

Het belooft nu al een epische strijd te worden: de beste boksers van dit moment vechten op 22 februari om de wereldtitel in het zwaargewicht bij boksbond WBC. We hebben het natuurlijk over de rematch tussen Deontay Wilder en Tyson Fury. Gelukkig hoef je er geen seconde van te missen! Nadat Veronica eerder het titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari live uitzond (en afkapte...), hebben we nu weer goed nieuws.

Tijd voor een rematch van Wilder vs. Fury

Eind 2018 stonden de Wilder en Fury voor het eerst tegenover elkaar. Toen Fury toch weer opkrabbelde na een knock-out bleef de wedstrijd onbeslist. Desalniettemin ging het gevecht de boeken in als een van de meest memorabele momenten uit de geschiedenis van het zwaargewicht boksen! Zodoende zijn we blij om te kunnen melden dat de rematch tussen Wilder vs. Fury ook in Nederland gewoon live te zien is.

Zo kijk je naar het World Heavyweight Championship

KIJK.nl (via VeronicaTV) heeft de exclusieve rechten voor het uitzenden van dit event binnen gehengeld. Zodoende is het World Heavyweight Championship in de nacht van zondag 22 op maandag 23 februari vanaf 03.00 uur live te zien op KIJK.nl. De hoogtepunten worden vervolgens later die dag uitgezonden.

Lees verder