Danny de Munk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Danny de Munk
BN'ersRTLOphefTV

Wie vervangt Danny de Munk in I Can See Your Voice?

|
|

Laatste update:

Danny de Munk zal na de verkrachtingsaangifte tegen hem niet in het nieuwe I Can See Your Voice-seizoen zitten. Wie gaat hem nu vervangen? Meerdere BN'ers, zo blijkt.

RTL lost het gapende gat in het panel niet op door er één vervanger neer te zetten, zo meldt RTL Boulevard na contact met de zender. "Wekelijks neemt een andere BN’er plaats naast het vaste panel, bestaande uit Marieke, Edsilia en Fred", aldus een woordvoerder.

Welke BN'ers zitten in I Can See Your Voice?

Er gaat dus een flink blik BN'ers open, maar wie er allemaal in zitten? Dat maakt RTL pas later bekend. Marieke Elsinga, Edsilia Rombley en Fred van Leer blijven trouwens gewoon zitten en Carlo Boszhard treedt weer op als showmaster.

Verkrachting

Danny en RTL besloten onlangs dat hij door de aangifte tegen hem niet in het nieuwe I Can See Your Voice-seizoen gaat zitten. RTL: "We hebben het met Danny besproken en zijn het er met elkaar over eens dat hij onder deze omstandigheden niet zal deelnemen als panellid aan het programma."

De Telegraaf kwam vorige week met het nieuws dat een vrouw aangifte van verkrachting deed tegen de zanger, die momenteel nog wel te zien is in SBS6's volkszangershow De Hollandse Nieuwe. Het vermeende slachtoffer werkte zo'n vijftien jaar geleden met Danny samen in de musical Ciske de Rat, aldus de krant.

Lees verder