Danny de Munk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Danny de Munk
BN'ers

Aangifte tegen Danny de Munk vanwege verkrachting

|
|

Laatste update:

De zedenpolitie van de eenheid Zeeland en West-Brabant onderzoekt momenteel de aangifte die tegen Danny De Munk is gedaan. Dat meldt De Telegraaf en wordt later bevestigd door Danny’s advocaat Royce de Vries.

Een vrouw die van 2007 tot 2008 nauw heeft samengewerkt met de zanger tijdens de musical Ciske de Rat heeft de aangifte gedaan. Hierin zou ze gedetailleerd beschrijven hoe zij tegen haar wil in seksueel werd misbruikt door de zanger. De Telegraaf meldt niet wat er precies in de aangifte staat. 

Royce de Vries laat weten in een statement: ‘Hij bestrijdt uitdrukkelijk dat hij zich ooit schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, laat staan aan strafbare feiten. Inmiddels is cliënt bekend met de identiteit van de aangeefster. Dit bevestigt voor hem dat de beschuldiging ongefundeerd is. Cliënt kan dit onderbouwen en zal dit ook graag doen bij de daartoe aangewezen partijen. Cliënt is onthutst over deze onterechte beschuldigingen en beraadt zich over het nemen van juridische vervolgstappen.’

Danny kwam eerder dit jaar al in het nieuws nadat Yvonne Coldeweijer hem beschuldigde van het gebruiken van harddrugs, vreemdgaan én een me-too situatie. Danny ontkende alles.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder