Danny de Munk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Danny de Munk
BN'ersRTLOphef

Danny de Munk keert niet terug in I Can See Your Voice na aangifte

|
|

Laatste update:

Danny de Munk gaat niet verder als panellid van het programma I Can See Your Voice. Dat heeft RTL bevestigd aan het AD.

Niet deelnemen

Gisteren heeft een vrouw aangifte gedaan tegen de zanger vanwege verkrachting. Danny laat via zijn advocaat weten onschuldig te zijn, maar RTL neemt liever geen enkel risico. “We hebben het met Danny besproken en zijn het er met elkaar over eens dat hij onder deze omstandigheden niet zal deelnemen als panellid aan het programma.” 

Gevolgen voor De Hollandse Nieuwe?

De opnames van I Can See Your Voice beginnen volgende week, waardoor er nog snel naar een vervanger gezocht kan worden. Talpa heeft die luxe niet. Danny de Munk is een van de juryleden van talentenjacht De Hollandse Nieuwe en dit programma wordt iedere zaterdagavond uitgezonden op SBS6. De omroep is ook niet van plan te stoppen met de show. We zijn op hoogte van de berichtgeving en houden deze nauwlettend in de gaten. Vooralsnog heeft dit geen gevolgen voor de uitzendingen van De Hollandse Nieuwe”, laat een woordvoerder weten aan het ANP.

 

Wat is er gebeurd?

De geruchten over Danny de Munk gaan al langer rond sinds Yvonne Coldeweijer dit deelde in haar stories en sinds gisteren ligt er officieel een aanklacht tegen de zanger. Hij wordt ervan verdacht een vrouw, waar hij in 2007 en 2008 mee samenwerkte, seksueel te hebben misbruikt.

 

Lees verder