Martien Meiland keert terug in Wie van de Drie!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland keert terug in Wie van de Drie!

Wie van de Drie komt terug mét Martien Meiland!

|
|

Laatste update:

Hele generaties zijn opgegroeid met de grappige spelshow Wie van de Drie! Een panel van BN'ers probeerde met slinkse vragen te achterhalen wie er in het écht een vuilnisman/hartchirurg/dierenpsycholoog was en wie een ordinaire bedrieger!

SBS6 grabbelt de laatste tijd lekker in de tv-geschiedenis voor 'nieuwe' programma's, en heeft besloten om de gezellige spelshow nieuw leven in te blazen! De vernieuwde Wie van de Drie wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk, en het panel bestaat uit Ryanne van Dorst, Britt Dekker, Najib Amhali én... Martien Meiland. Vooral de laatste is natuurlijk dé televisiester van het moment, en staat garant voor hilarische momenten!

Wie van de Drie is vanaf zondag, 11 oktober te zien op SBS6. De hilarische fratsen van het geinige viertal beginnen om 20:30 uur.

Familie Meiland versus Nadège

Tijdens de aflevering van Chateau Meiland viel er gisteravond minder hard te lachen. De familie Meiland deed zijn uiterste best om een nieuw appartementje voor huishoudster Nadège te vinden, maar werd getrakteerd op een Franse klaagzang!

Lees verder