Wie nu weer? Dit GTST-personage piept er tussenuit

Veronica Superguide logo
Wie nu weer? Dit GTST-personage piept er tussenuit

Wie nu weer? Dit GTST-personage piept er tussenuit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Ook soap-personages moeten aan hun toekomst denken. Binnenkort vertrekt er iemand uit Meerdijk, om te leren in de Verenigde Staten. Maar belangrijker: komt diegene nog terug?

Sam Dekker krijgt in de soap de mogelijkheid om stage te lopen in New York, bij het bedrijf van Mitch Foster. Dekkers stage duurt een half jaar, dus het zit erin dat ze daarna weer lekker terugkeert in Meerdijk. De aflevering van 6 juni is (voorlopig) haar laatste.

Eind vorig jaar was Sam ook al een paar weken de hort op. Toen volgde ze een fotografiecursus in Edinburgh. De time-out was dus erg kort; het is onbekend hoe lang deze workshop Dekker uit Meerdijk houdt.

De tijd van...

Recent verdwenen ondermeer Buddy Vedder (Rover Dekker) en Robin Martens (Rikki de Jong) uit ‘s neerlands populairste soap. Het lijkt erop dat Rover binnenkort weer terugkeert na zijn ‘reis van zelfontdekking’ in Canada.

...vaste contracten...

Personages verdwijnen af en toe tijdelijk uit Meerdijk, wat te maken heeft met de arbeidswetgeving. Na meerdere contractverlengingen is een werkgever verplicht om een vast contract aan te bieden. In de soapwereld is dit nogal lastig, omdat je op een gegeven moment niemand meer uit de serie kunt schrijven!

...is voorbij

Hierdoor worden veel personages op gezette tijden op ‘pauze’ gezet, en keren ze na ongeveer een half jaar weer terug. Het overkwam eerder o.a. Beau Schneider, Guido Spek en Ferry Doedens.

Hoewel het regelmatig gebeurt, betekent het echter niet dat Sam Dekker per se terugkeert. Dat wordt peentjes zweten en duimen voor fans van Stijn Fransen! Dat de stage een half jaartje duurt geeft de burger in elk geval moed.

Lees verder