Keert GTST-acteur Buddy Vedder binnenkort terug naar Meerdijk?

Veronica Superguide logo
Keert GTST-acteur Buddy Vedder binnenkort terug naar Meerdijk?

Keert GTST-acteur Buddy Vedder binnenkort terug naar Meerdijk?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het terughalen van bekende GTST'ers wordt zo onderhand vaste prik in Meerdijk. Verruilt Rover Dekker het ijzige Canada binnenkort voor het minder ijzige GTST-dorp? Het zou zomaar kunnen.

Gerucht

Onder de Goede Tijden, Slechte Tijden-liefhebbers ging het gerucht al een tijdje, maar deze soapwaardige roddel lijkt nu misschien wel bevestigd: Buddy Vedder is binnenkort weer in GTST te zien. Oplettende fans zagen dat de acteur, net als Rover, al een tijdje geen baardje meer had. Nu is op de Instagram-pagina van soapactrice Emma Balk (Nola Sanders) een foto verschenen waarin een aantal hashtags staan die hinten op een draaidag met Buddy.

Wild Rover

Na tweeënhalf jaar Rover Dekker te hebben gespeeld, verliet Buddy eind november de soap. Naar eigen zeggen vond de acteur het tijd voor iets nieuws. Hij ging zich full-time bezig houden met zijn presentatieklussen en was ook te zien in de Christmas Show in de Ziggodome.

The Fappening light

Zijn soap-wederhelft Rover verliet Meerdijk nadat-ie naaktfoto's van zijn vriendin Kimberly online had gezet. De tiener besloot bij zijn vader in Canada te gaan wonen om aan zichzelf te werken. 

Lees verder