Wie is de Mol?-kijkers balen: ‘Waar heb ik naar gekeken?’

Wie is de Mol? skipte vandaag de test, ook waren er ‘slechts’ twee opdrachten te zien. Die nog moeilijk waren ook! Veel kijkers zijn verbolgen. “Snappen jullie het nog?”

Niets missen? Volg al het laatste WIDM-nieuws op onze overzichtspagina!

Door Alie Sierkstra
wie is de mol envelop anke

We vertelden jullie vorige week dat Soy Kroon en Nabil Aoulad Ayad met presentator Rik van de Westelaken moesten meekomen. De twee kregen vanavond de kans om het bedrag in hun koffertjes te verdubbelen! Daarvoor moesten ze hun medekandidaten overtuigen om voor de juiste envelop te kiezen. Die enveloppen lagen verstopt op het nieuwe onderkomen van de kandidaten: een spookhotel!

Geld uit de pot

Het lokale spook hielp de kandidaten het geld terugvinden. Dankzij haar aanwijzingen – en slim speurwerk van de kandidaten – vonden ze een locatie. Daar mochten ze vervolgens dan eindelijk spelen om dat geld van Soy en Nabil… Helaas viel Ranomi Kromowidjojo bij voorbaat al af. Daarnaast kozen Jurre Geluk en Anke de Jong liever voor een joker.

En dat betekende dat de pot een stuk minder werd gespekt dan had gekund… Er zit nu nog 6800 euro in de pot.

Snappen jullie het nog een beetje? Veel kijkers helaas niet meer. Waar zij echter nóg meer van balen, is opvallend: het feit dat er vanavond niemand naar huis werd gestuurd!

Wie Is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Met ons meespeuren naar de identiteit van de Mol? We zetten graag alle hints en theorieën voor je op een rij.