Het geld in de pot is eindelijk terecht in Wie is de Mol?

Nadat de test is gemaakt, blijkt Wie is de Mol? een plotwending voor ons in petto te hebben. Daarbij werd ook eindelijk duidelijk waar het geld in de pot nou al die tijd was. 

Niets missen? Volg al het laatste WIDM-nieuws op onze overzichtspagina!

wie is de mol widm geld koffers pot

Wie is de Mol?-kijkers zijn al sinds de start van dit seizoen flink in de war. Waar is toch het fysieke geld? Zonder briefjes om te tellen, is het namelijk erg onduidelijk wat er precies in de pot zit… Zo konden Soy Kroon, Daniel Verlaan en Jurre Geluk er vorige week bijvoorbeeld ongemerkt vandoor gaan met drie jokers. Goed nieuws: er kwam vanavond eindelijk duidelijkheid over het geld!

Rood scherm

Nadat de test is gemaakt, blijkt de vierde aflevering van Wie is de Mol? een plotwending voor ons in petto te hebben. De deelnemers krijgen alleen hun eigen scherm te zien, de andere deelnemers zien enkel de reactie van de deelnemer in kwestie. Een rood scherm betekent echter niet per se einde verhaal.

Geld in de pot

Het geld in de pot blijkt verstopt te zitten in verschillende koffertjes! Over die koffertjes moet onderhandeld worden. Lukt het de deelnemer met het rode scherm om een van de drie koffers met het hoogste bedrag in handen te krijgen? Dan mag deze persoon blijven en gaat de kandidaat met de een na slechtste testresultaten naar huis.

De afvaller

Een lastige situatie. Vooral ook omdat de persoon die weg moet het geld in het koffertje meeneemt: dat gaat dus uit de pot. Het onderhandelen verliep daardoor behoorlijk moeizaam. Anke de Jong neemt uiteindelijk de leiding: zij verdeelt de koffers en geeft Daniel, Soy en Nabil Aoulad Ayad de hoogste bedragen. Helaas blijkt een van hen een rood scherm gezien te hebben, zodat de persoon met de een na slechtste test naar huis wordt gestuurd...

Annick Boer

Het doek viel vanavond voor Annick Boer, die iets meer van slag was dan Sander de Kramer, oftewel: de vrolijkste afvaller ooit. Omdat Annick nul euro in haar koffertje had, verdwijnt er geen geld uit de pot. Wel moeten Soy en Nabil, die de hoogste bedragen in hun koffers hadden, met presentator Rik van de Westelaken meekomen.

Of het geld in hun handen veilig is, zien we volgende week!

Wie Is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Met ons meespeuren naar de identiteit van de Mol? We zetten graag alle hints en theorieën voor je op een rij.