Wie is de Mol?-kandidaten missen hint: ‘Zo moeilijk is het niet’

Veel kijkers winden zich enorm op over de eerste opdracht in Wie is de Mol? Dat Daniël Verlaan en Ranomi Kromowidjojo deze hint niet gezien hebben, is volgens hen onbegrijpelijk!

Niets missen? Volg al het laatste WIDM-nieuws op onze overzichtspagina!

Door Alie Sierkstra
Daniël Verlaan en Ranomi Kromowidjojo wie is de mol widm stoelen kerk

Het draaide vanavond in Wie is de Mol? vooral om de koffertjes van Soy Kroon en Nabil Aoulad Ayad. Zij konden de pot flink spekken met het geld dat ze vorige week hadden veroverd! In theorie dan... Want omdat ze hun medekandidaten niet wisten te overtuigen, verloren ze uiteindelijk zelfs geld. De opdracht duurde vrij lang en was voor veel kijkers niet helemaal duidelijk.

Daniël en Ranomi

Hoe anders was dat bij de eerste opdracht! Daarbij denken veel kijkers het juist beter te weten. Dat zit zo: Daniël Verlaan en Ranomi Kromowidjojo stonden in een kerk. Ze moesten de kerkgangers op de juiste plek zetten. Dat deden ze aan de hand van een bord met daarop aanwijzingen, zoals het beroep of het adres van de kerkganger. Daarbij zagen we echter ook een plaatje van de stoel van de kerkganger in kwestie. Op die manier was het misschien veel gemakkelijker geweest om de kandidaten te plaatsen…

Veel kijkers winden zich daarom flink op over het feit dat Daniël en Ranomi helemaal niets met de informatie over de stoelen hebben gedaan:

Wie Is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Met ons meespeuren naar de identiteit van de Mol? We zetten graag alle hints en theorieën voor je op een rij.