Wie is de Mol? 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol? 2022

Wie is de Mol: dit is de vierde afvaller!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Zaterdag viel het vierde slachtoffer van De Mol. Het is nog niet duidelijk wíe de saboteur is in Wie is de Mol? maar de zoektocht van Arno Kantelberg kwam ruw ten einde.

Er werd flink gemold in deze vierde aflevering: hier check je een paar van de hoogtepunten. Vooral Kim-Lian en Sahil maakten het erg bont, maar zijn ze verdacht of willen ze alleen zo overkomen?

‘Minst vertrouwde kandidaat’ vertrekt

Na de executie duurde het erg lang voor de afvaller bekend was. Kandidaat na kandidaat kreeg een groen scherm, totdat alleen Arno Kantelberg en Hila Noorzai overbleven… Uiteindelijk kreeg Arno het rode scherm te zien.

Arno Kantelberg werd vóór de start van het nieuwe seizoen aangewezen als de meest verdachte kandidaat. Dat wantrouwen bleek onterecht… Nadat de ‘minst verdachte speler’ (Glen Faria) er in de tweede aflevering al uit ging, is er geen kans meer dat de deelnemers extra geld verdienen voor de pot, óf juist een smak geld verliezen.

Wie is de Mol: dit is de vierde afvaller!

Wie is de Mol? 2022

Kijkers vroegen zich af waarom Arno zijn joker niet had ingezet tijdens de executie, en dat vertelde hij meteen na zijn uitschakeling. “Ik ben all-in gegaan, en daarom had ik m’n joker niet ingezet.” Kantelberg leek dus erg zeker van zijn zaak, maar kreeg het deksel op zijn neus! Kantelberg leek Fresia niet te vertrouwen, dus het lijkt erop dat zij níet De Mol is. Is het bondgenootschap met Sahil hem fataal geworden?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Wie is de Mol? elke zaterdag op NPO1, vanaf 20:30 uur.

Lees verder