• Nieuws

Dit is de tweede afvaller van WIDM 2022

Wie is de Mol?

In de eerste aflevering van Wie is de Mol? namen we afscheid van Suzanne Klemann: het eerste slachtoffer van De Mol. De tweede episode leverde véél mollenstreken op en wéér een afvaller.

In de eerste opdracht moesten de kandidaten kleine opdrachtjes uitvoeren, terwijl ze steeds van tafel wisselden. Arno greep meteen met twee handen in een pot honing, waardoor zijn vingers onbruikbaar werden voor de andere klusjes. “Je moet maar één hand gebruiken”, riep hij nog. Ja, of je bewaart de honing tot het allerlaatst? Kijkers vonden Kantelberg al een verdacht figuur, en dat is er niet minder op geworden!

Dit is de tweede afvaller van WIDM 2022

In de tweede opdracht moesten de deelnemers gekleurde ballonnen doorprikken terwijl ze achterop een jeep stonden. Thomas kon zichzelf niet bedwingen en begon vóór het spel al te prikken. De groep kreeg een boete van 90 euro: zó dom/brutaal zou De Mol toch niet kunnen zijn?

Dit is de tweede afvaller van WIDM 2022

De derde opdracht draaide om het zoeken naar foto’s. Kandidaten moesten beroemde foto’s namaken met voorwerpen die door De Mol waren geselecteerd. Afwisselend moesten ze op zoek naar foto’s van zichzelf in een museum.

Dit is de tweede afvaller van WIDM 2022

Bij de executie viel Glen helaas af… Hij zat op Thomas en na de spellen in het theater dacht hij ook aan Sahil. “Ik wil hem helemaal niet verdenken, maar zo werkt het spel.” Grappig feitje: volgens de Nederlandse kijker was Glen de betrouwbaarste kandidaat in WIDM2022. Dat lijkt eerder een vloek dan een zegen in het spel waarin 'niets is wat het lijkt'.

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Maar wie is dan wél De Mol?

Kijkers waren nogal onthutst door de uitschakeling van de zanger. Door het verdachte gedrag van Welmoed, Sahil en Kim-Lian stegen ze naar de top van vele ‘Mol-lijstjes’.

Bericht wordt geladen...

Op deze pagina houden we alle hints en de meest verdachte acties van WIDM-kandidaten bij. Misschien heb je er iets aan in je eigen Mol-poule! Je ziet Wie is de Mol? elke zaterdag op NPO1, vanaf 20:30 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.