Wie is de Mol? Aflevering 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol? Aflevering 2

WIDM-taxichauffeur laat bericht achter voor Rob en Nathan

|
|

Laatste update:

De taxichauffeur die zorgde voor een hilarische aflevering van Wie is de Mol? heeft een boodschap voor zijn passagiers Rob en Nathan: “Ik mis jullie. Ik wens jullie het allerbeste.” Kunnen we deze man alsjeblieft een eigen programma geven?

Groeten uit Henan

Op TikTok is een video verschenen van de taxichauffeur die een bericht heeft voor zijn nieuwe Nederlandse vrienden. Blijkbaar heeft de beste man net zo genoten van het WIDM-avontuur als wij van hem. Samen met de lokale producer die hielp bij het maken van het programma, neemt hij het filmpje op. “Alle Wie is de Mol?-fans: kom naar Henan.” Dus mocht je nog geen vakantie geboekt hebben, in Henan zijn we allemaal welkom!

Hilarisch stukje tv

Tijdens de opdracht in aflevering 2 moeten de kandidaten aan een Chinees-sprekende taxichauffeur uitleggen waar ze heen moeten. Niemand slaagt erin om de enveloppen met geld te bereiken, maar in de taxi van Rob en Nathan was het wel érg gezellig. De chauffeur lijkt niet zo’n zin te hebben in een moeilijke opdracht en blijft maar lachen om de stuntelende mannen in zijn wagen. “Laten we gewoon ergens wat gaan drinken,” stelt hij voor. Klinkt als een echte mol-actie!

Wie is de Mol? kun je elke zondagavond om 20:30 uur zien op NPO 1.

Lees verder