Wie is de Mol? WIDM logo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol? WIDM logo

Preview: tweede aflevering Wie is de Mol? belooft hilarisch te worden!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vanavond mogen we ons opmaken voor de tweede aflevering van Wie is de Mol? 2020. Laten we in deze preview eens kijken wat de kandidaten te wachten staat! En nee, je hoeft ditmaal niet bang te zijn voor dikke spoilers.

“Redelijk hilarische” tweede aflevering van WIDM

Vanavond is het alweer zover: de tweede aflevering van Wie is de Mol? 2020. Volgens presentator Rik van de Westelaken mogen de Molloten zich opmaken voor een “redelijk hilarische” aflevering van het tv-programma… Zelfs al doet zijn gezichtsuitdrukking op onderstaande Instagram-foto anders vermoeden! Die zure blik kunnen we hem echter niet kwalijk nemen, aangezien hij zo te zien bezig is met het naar huis sturen van de tweede kandidaat.

Wie is de Mol? breekt uitgesteld kijkcijferrecord!

Helaas geeft Van de Westelaken verder weinig weg over de tweede aflevering van Wie is de Mol? 2020. Wat er precies hilarisch wordt, is dus nog onduidelijk. Wat we wel zeker weten, is dat de makers van het tv-programma met een enorme glimlach naar de kijkcijfers gekeken hebben. De eerste aflevering van WIDM brak – dankzij uitgesteld kijken – namelijk een kijkcijferrecord! Uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek blijkt dat er in totaal maar liefst 4,06 miljoen mensen gekeken hebben. Nog niet eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van WIDM, zelfs niet naar de finale van het vorige seizoen.

Wie is de Mol? is zaterdagavond om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder