Wie is de Mol, finale, bioscoop

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol, finale, bioscoop

De finale van Wie is de Mol? nu ook te zien in de bioscoop!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Update: Naast Pathé-bioscopen vertonen Vue-bioscopen ook de WIDM-finale. Je kunt kaartjes kopen voor bioscopen in de volgende plaatsen: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen Plein, Purmerend en Vlaardingen. Net als bij Pathé zijn de voorstellingen op 14 maart en hebben AVTROTROS-leden voorrang op het bestellen van een kaartje. Bestellen kan via de Vue-website.

Oorspronkelijk bericht:

Na de veelbesproken finale van Expeditie Robinson en de onthulling van de boeren van Boer zoekt vrouw is dit jaar opnieuw de ontknoping van Wie is de Mol? in de bioscoop te zien, dit jaar voor het eerst bij Pathé. Op 14 maart kunnen molloten op meerdere plekken in Nederland op groot scherm zien wie al die tijd de saboteur was.

Stiekem weten wij natuurlijk allang wie op 14 maart keihard gaat roepen: ''Ik ben de Mol'' (spoiler: Rob). Maar mocht je straks niets willen missen van al die verborgen aanwijzingen (én alle reacties duidelijk zien van de andere kandidaten), kun je bij maar liefst 19 Pathé-bioscopen in Nederland terecht. Het gaat om de volgende vestigingen: Amersfoort, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

Tickets kopen

Wil je er bij zijn? De tickets zullen €6,- per stuk zijn en zijn voor niet-leden van AVROTROS verkrijgbaar vanaf 27 februari via www.pathe.nl/widm2020. Ben je wel AVROTROS-lid? Dan kun je morgen al een kaartje bemachtigen. 

Lees verder