Yvon Jaspers

Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers

Boer Zoekt Vrouw aflevering 1 komt in de bioscoop

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw begint zondag 1 september, maar een dag eerder kan je al aanwezig zijn bij een speciale première. Aflevering 1 van het nieuwe seizoen wordt daar op een bioscoopscherm getoond en je kan van tevoren op de foto met een paar VIBs (Very Important Boeren).

Zaterdag 31 augustus wordt het Boer Zoekt Vrouw evenement gehouden bij Pathé Ede. Je kan dan als een van de eersten in Nederland kennis maken met de 10 nieuwe boeren.

Yvon Jaspers-gate

Yvon Jaspers doet wederom de presentatie. De ForFarmers schnabbelaarster is uitgehuild na haar zwaar bekritiseerde interview bij Pauw. De familie van de vermoorde Anne Faber zat toen ook aan tafel en moest aanzien hoe Yvon Jaspers haar relletje enorm opblies. Ze heeft onlangs haar excuus aangeboden aan de familie.

Op de foto met je favoriete boer

De Boer Zoekt Vrouw première-kaartjes kan je online bestellen vanaf 7,95 euro. Je krijgt korting als je er meer bestelt. Naast de voorvertoning van de eerste aflevering, is er ook een hapje en een drankje. Tevens kan je op de foto met boer Jaap en Steffi en Roel, die allemaal naar de première komen.

Boer Zoekt Vrouw start zondag 1 september.

Lees verder