Wie is de Mol, waaiers, China

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol, waaiers, China

Dít betekenen alle Chinese waaiers in Wie is de Mol?

|
|

Laatste update:

De Mol ontmaskeren aan de hand van wat Chinese tekens op rode waaiers, bleek niet alleen moeilijk... het is moeilijk! Aangezien zelfs als je de betekenis kent van de Chinese tekens er nog geen duidelijke naam naar voren komt. 

De mensen achter de website widmtunnelvisie hebben alle waaiers laten vertalen (Knap werk!). En wat blijkt? Er zit - voor ons als tv-kijkers - nog geen goed antwoord tussen. 

Dít betekenen alle Chinese waaiers in Wie is de Mol?

Speculeren

Opvallend is dat er een aantal namen tussen staan met 'in Wie is de Mol?' in plaats van 'Is de Mol'. Zo zien we Nathan, Rob, Anita en Buddy in dit lijstje staan. Van Anita weten we al sinds aflevering één zeker dat zij het niet is, maar wil de productie hiermee zeggen dat we de andere drie ook van ons lijstje kunnen afstrepen? Of toch niet? Als we namelijk de theorie van iemand anders mogen geloven, stond Rob bij de waaier met de tekst 'Hier is de Mol'. Nu moeten we wel toegeven dat wij in een Rob-tunnel zitten, dus of het heel objectief is... is nog maar de vraag. Deze hint was gewoon onvergetelijk net als deze uitgelekte foto over het verloop van het programma.  

Lees verder